En lang fin dag rundt i gamle trakter

Dagen begynte med en overraskende bukett røde roser fra kjæresten min. Det kan vel kalles en super start på dagen.

Vi hadde bestemt på forhånd at vi skulle ut på en lang dagstur.  Først skulle vi møte min sønn og svigerdatter og mitt barnebarn, og være sammen med de en stund. Barnebarnet bor ett godt stykke fra oss, så det var veldig koselig å få være sammen med han litt.

Tilfeldigvis var det tivoli i byen i nærheten der, Gjøvik,og da ble det jo selvfølgelig en svipptur innom der. Radiostyrt bil var en innertier.  Et stort smil over hele fjeset satt som klistra så lenge bilen gikk 🙂
Så gikk turen videre for oss, over til andre siden av Mjøsa. Til Moelv. Der var vi innom og hilste på kjærestens eldste datter. For en utsikt det var  fra vinduene hennes !! Flott !! Der kommer hun nok til og kose seg utover sommeren. 

Videre gikk turen tilbake over brua og langt opp i Biri Øverbygd.  Besøkte igjen barnebarnet og sønn og svigerdatter som var på hyttetur der oppe.  
Så bestemte vi oss for å ta en omvei hjemover. Kjøre over til Fluberg og over til vestsida av Randsfjorden og se på gamle trakter der. Koselig å kjøre nedover langs Randsfjorden , men veldig trist å se hvor fraflyttet og stille bygda begynner å bli. 

Her er huset mine besteforeldre bodde i , og hvor min kjære pappa vokste opp.  Nå står det tomt. Ser ikke ut som noen bor der…. trist å se.

Men sånn er det vel i mange bygder rundt om i Norge. 

Det ble en lang dag med masse inntrykk.  Så i dag skal vi slappe av og bare gjøre det vi må.

Ha en fin Søndag. 

#bygdenorge #norgesbygder #tur #familie #byogland #kos #norway #norge

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg