Og dagen går…


Jeg gir opp det meste av planer i dag.

Det blir bare kaos og jeg har vondt i hodet. Har alt for mye jeg skulle gjort og begynner litt her og der pluss overalt. Skulle ta 2 piller en gang etter jeg sto opp. Fant de frem og oppdaget senere at den ene lå igjen på benken. Da hadde jeg altså fått i meg bare den ene før jeg begynte å blande havregrøt. Som forøvrig ble så tjukk at den smakte mer som brøddeig med kanel og sukker på enn grøt. Så begynte bikkja og bli ganske trengen før jeg fikk spist ferdig , og det var bare og hoppe i klærne. Men på badet sto jo vaskemaskinen som burde vært satt på. Så fikk jeg slengt litt klær i den og satt den på. Samtidig kom jeg på et brev jeg fikk i posten i går som jeg hadde glemt å åpne. Det måtte jo plutselig finnes med en gang før jeg glemte igjen. Men det var sporløst forsvunnet fra der jeg var sikker på jeg hadde lagt det. Etter litt fundering i småpanikk ..er et viktig brev nemlig, kom jeg på , mens bikkja fotfulgte meg rundt her mer og mer nøden, at jeg er jo postmann for begge naboene som er på tur. Og der, ved siden av deres post som er sortert i en haug til hver i et skap, hadde jeg vist plutselig fått meg en plass til min egen post også.

Javel. Da var jeg klar til en luftetur. Det var godt det og komme ut å få lufta hodet litt. Vi gikk en liten tur i skogen her i nærheten. Deilig det.

Endelig tilbake igjen får får jeg spist opp den iskalde “grøten”. Og kommer på at det min tur til å koste trappene denne uka. Men jeg skulle jo ha satt meg litt ute med strikketøyet nå som det er litt sol. Og jeg skulle ha vaska gulvene. Og det som er aller viktigst er en søknad jeg MÅ skrive i dag. Og det er vel derfor det går helt i spinn her. Jeg HATER skjemaer og papirmøller. 

Så da ligger jeg heller her på sofaen og skriver av meg litt av kaoset. Skal lukke øynene litt nå. Og gjøre et mer fornuftig forsøk på en ting av gangen etter en hvil.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg