1 ÅR SOM RETTE EKTEFOLK

Vi har vår første bryllupsdag i dag.  Hurra for oss!! Kjærleiken blomstrer like mye nå som da vi traff hverandre for 3 år siden😍

Her er vi som helt ferskt ektepar.

 

Og her er vi ute på foto-seanse.

Vi hadde den beste dagen, middagen og gjestene vi kunne drømme om. Det ble rett og slett perfekt.  Det var det mange som var enige om. En dag vi aldri kommer til å glemme. Vi hadde et lite bryllup, med kun de nærmeste. Noe som passet oss utmerket.

Her er bryllupskaken.  Jeg fikk den akkurat som jeg ønsket. Jeg googlet meg frem til bilder av forskjellige kaker og fant denne.  Kontaktet ei som mannen kjenner. Hun er utdannet konditor og baker masse flotte kaker. Hun fikk det til hun 😁  Bildet lyver litt på fargen. Kaken var hvit, men pynten var lilla. I den ene var det red velvet og den andre var det sjokoladekake med sjokoladekrem.  Begge smakte helt nydelig. 

Senere i dag skal vi feire med den samme middagen vi hadde på menyen denne dagen. Hjortegryte fra Krøderen kro. Vi har vært der og spist noen ganger og forelsket oss helt i denne retten. Så valget var ikke vanskelig å ta, da de tilogmed kunne levere den til lokalet. Faktisk et godt stykke unna.

Så i dag går turen dit for å minnes den lykkelige dagen😍😍

Ønsker alle en fin Søndag❤

 

#bryllupsdag #bryllup #bryllupskake #bryllupsmiddag #krøderenkro #lykke #brudebukett

 

13 kommentarer

Siste innlegg