Jeg skal kose meg med dagen.

Jeg skal kose meg med dagen i dag også jeg. Det er så innmari godt å kjenne at jeg ikke stresser. Jul blir det helt sikkert uansett.  Gjøre litt og litt av gangen, og ha skuldrene så lavt som mulig.

I dag f.eks, skal jeg først og fremst sette meg å begynne på den siste sokken jeg håper å få levert nede hos min datter og barnebarn til helgen. Jeg ble ferdig med den første på det siste paret i går kveld.

Det er fortsatt en del kuldegrader ute. Et sted mellom 6 og 7, og vinteren har nettopp begynt. Jeg håper ullsokkene kommer til nytte.

Jeg var ute og snuste på kuldegradene i går, og det er ikke tvil om at jeg skulle hatt ull både på hodet og bena. Og helst rundt halsen også.

Jeg strikket både lue og votter i fjor vinter. De må finnes frem. Vottene ble liggende uten at trådene ble festet, det får gjøres snart. Lua er fiks ferdig og klar til bruk.

I natt har det kommet litt snø. Heldigvis ikke mer enn at jeg skal klare å komme ut med bilen.

Mer ved må inn snart. Jeg får hoppe i klærne. Har sovet for lenge igjen i dag. Plundrer fortsatt med å sovne før langt på natt. Kaffekopp og morgenfunderinger er unnagjort. Det er da noe.

Lag deg en fin dag😚

8 kommentarer

Siste innlegg