FØRSTE GANG PÅ BOWLING

Søndag var jeg for første gang på bowling. Jeg har kjørt guttene mine å sett på et par ganger for mange år siden. Men aldri spilt  selv.

Det viste seg at vi har en pott med penger på jobben som skal brukes til forskjellige ting for oss ansatte. Og da det  ble ordnet en festkomite ble det arrangert en bowlingkveld for oss. 

Det var jo kjempegøy!! Vi delte oss i 2 lag med 4 på hvert lag. De fleste av oss hadde aldri spilt før. Ihvertfall ikke oss godt voksne damene. Men alle syns det var veldig moro. Vi hadde med oss 3 unggutter også,  og det var ikke vanskelig å se at minst 2 av de hadde vært der før. Kan jo si det sånn at de sendte av gårde reine kanonkulene i forhold til oss andre. Men det var jubel i taket hver gang noen av oss traff . Uansett hvem.

Etrer første runde ble det pizza på oss. Og da vi hadde så fin plass med sofagruppe og bord der vi spilte, begynte vi 2.runde mens vi spiste.

Jeg doblet poengsummen min fra 1.til 2.runde. Kjempegøy.  Mye latter og samvær med gode kollegaer.  Det blir nok ikke siste gang vi tar turen dit. 

Det er virkelig å anbefale .

Sosialt samvær med kollegaer frisker litt opp på arbeidsplassen også.

#bowling #sosialtsamvær #arbeidskamerater #fritid #kollegaer #nybegynner 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg