Sein kveld i går.

Jeg holdt det gående til nærmere midnatt i går jeg.

Klokka var så vidt passert 21 da jeg tok på meg joggesko og dro med bikkja ut på tur. Heeelt nydelig temperatur. Antrekket var det samme jeg hadde brukt i hele går. Skjørt og t-skjorte. Deilig. Et par søpleposer dro jeg med meg også, dermed var retningen bestemt.

Jeg måtte gå ut mot veien, der søpletativene står. Da de var havnet i dunken, valgte jeg retning igjen. Høyre. Da kunne jeg følge veien et stykke, ta av inn til venstre, og følge en grus- og sandvei tilbake igjen til gården. Ei fin runde på ca 2 km.

Men jeg hadde hatt lyst til å gå tur i hele går, så jeg var i skikkelig gå-modus. Derfor gikk jeg forbi veien inn til venstre og fortsatte et stykke til.

Jeg kom til enda en vei inn til venstre. Den går bare inn til et par hus der inne et sted. Jeg har aldri gått inn der før, så jeg visste ikke om jeg ville komme rett inn i gårdsplassen til et av dem  rundt første sving. 

Bekk i etasjer, omgitt av grønt, så jeg med en gang jeg tok av fra hovedveien.

 

Husene var ikke rundt første sving. Derimot lysnet det raskt fra skog på begge sider av veien til flott utsikt over jorder og spredte gårder. 

I åsene i bakgrunnen finnes noen av turstiene til Ut.no. Jeg har skrevet litt om dem i tidligere innlegg. Selv om jeg enda ikke har gått en hel runde, har jeg i det minste funnet dem og gått det jeg har klart. For min del var det for mye oppoverbakker der.

Veien jeg fulgte nå gikk faktisk mye lenger enn det jeg hadde forestilt meg. Fint å gå der var det også. Ingen biler eller mennesker møtte jeg på. Bare fin utsikt. Der kommer jeg til å gå flere ganger.

Jeg snudde før vi kom inn på et gårdstun. På veien hjem tok jeg resten av runden på 2 km. Med den ekstra biten jeg gikk ble turen på 3,7 km.

Jeg var gjennomsvett for ørtende gang i går. Lengtet etter en kald dusj. Men først ble det en rask middag, som jeg delvis hadde begynt på før jeg gikk. Gjorde den ferdig så fort jeg kunne, slukte den, og endelig kunne jeg hoppe i en avkjølende dusj. Da var klokka langt over 23.

Jeg var trøtt, mett, og veldig fornøyd alle gårsdagens aktiviteter.

I kveld tror jeg det holder med å ta gressklipping. 

Ha en fortsatt fin kveld😙

10 kommentarer

Siste innlegg