NOK SØVN

Søvn har altså såå masse å si. Jeg har plundra med det i flere netter nå. Også i natt. Sovner ikke før både 3 og 4. I dag sov jeg til 13.15 og var helt fortumla lenge. 

Jeg var oppe og ga Dino mat ved 9-tida og slapp han ut ei lita stund. Da var jeg helt i svima. Heldigvis var han like trøtt som meg, så vi sovna kjapt igjen begge to.

Mannen holder på på skauen med ved. Han dro i går kveld. Så Dino og jeg har vært alene hjemme i natt. Ingen har vekket oss.

Tydeligvis har jeg fått den søvnen jeg trengte.  For etter et par kaffekopper og en prat med venninna mi på telefonen begynte jeg å våkne skikkelig.  Selv om det blir en kort dag på meg har jeg fått gjort litt. Jeg bestemte meg for å overraske mannen som sliter på skauen med å ta noe av gressklipping. Så det har jeg gjort.  Etter en del plunder fikk jeg start på klipperen. Og for å få litt ekstra trening gikk jeg og dyttet den med egen kraft.

Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg holdt på, men det var lenge nok til at jeg ble sliten og svett. Og hele plenen fra uteplassen og bort til stabburet er ferdig klippet.  Det var den biten som var lengst akkurat nå. 

Dette er omtrent halvparten. 

Kjøkkenet er fikset.  En maskin med oppvask er ferdig. Klar til å tømmes, mens jeg lager middag. Aner ikke når mannen kommer hjem i dag, men kjøttkaker i brun saus og poteter kan han fint varme opp igjen. Jeg er sulten NÅ! Så da blir det sånn. 

Etterpå skal jeg brette og og legge nyvasket stoff i den nye stoff-hylla mi. Jammen er jeg fornøyd med dagen selv om den blir kort. Nok søvn….det hjelper !

 

#søvn #noksøvn #søvnbehov #gressklipping #trim

 

7 kommentarer
    1. nok søvn hjelper ja ,er trøtt jeg også for tiden ,men kommer meg opp om morgenen alikavel,så blir jeg tidlig trøtt,men jeg er enige i att du fikk mye ut av dagen selv om timane ikke var så mange

      1. Du er flink som kommer deg opp uansett😊
        Jeg er fornøyd ned dagen så langt, selv om den blir veldig kort. Nå er middagen unnagjort også. Tidligere enn den pleier😃

    2. Søvn har utrolig mye å si. Jeg har slitt veldig med det i perioder i vinter og vår. Sover til 4 om mårran. Sovner kl 22, våkner igjen kl 1, sovner ikke lett igjen, sovner til slutt for å våkne kl 4. Men nå er det bedre. Det er i stressede perioder jeg reagerer sånn 😮

      1. Off… og værre er det for deg, som også skal jobbe. Det er enda godt du har det litt lettere med søvnen nå.
        Stress er ikke godt for noe☹ det påvirker både det ene og det andre…fysj.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg