TOK MEG GOD TID PÅ BADET I DAG

Det er det virkelig lenge siden jeg har gjort,  tatt meg god tid på badet.  Stort sett har jeg ikke kledd på meg i løpet av dagen engang de siste månedene.  Men i dag er det 4. dag på rad hvor jeg ikke har sovet på dagtid og faktisk fungert såpass bra at jeg selv i det minste er fornøyd. Og det holder i massevis for meg.

Langt på dagen i dag listet jeg meg så stille jeg kunne opp trappa til badet. Dino (bikkja) sov, og jeg tenkte jeg skulle få lurt meg til en kjapp dusj i fred og ro. Men da jeg klarte og komme helt ubemerket opp til toppen  fikk jeg se i vinduet at bilen sto i gården, så mannen var tydeligvis kommet like ubemerket hjem, som jeg kom meg opp trappa. Så da snudde jeg og gikk ned igjen.  Måtte ha en liten prat og litt mat sammen med han. 

Men DA vet dere, ble Dino opptatt av han etterpå.  Og jeg tok meg skikkelig god tid på badet. En god og lang dusj med hårvask. Så fant jeg ut at jeg skulle ta meg tid til å smøre meg inn med bodylotion.  Dino var nemlig ikke å se enda. Ellers sleiker han av kremen like fort som jeg smører den på.

Lukke døra for han er ikke et tema engang . Han lukker den opp igjen selv. Å låse er heller ingen vits.  Da står han å klorer i stykker døra.  Så han må bare få være med inn hvis han oppdager at det er noen der inne. Det hender han tar seg en lur på det varme badegulvet også da. I hvertfall akkurat da jeg er i dusjen. Siden jeg først var i gang med egenpleie og Dino fortsatt ikke hadde vist seg, tørket jeg håret mitt med føner også. Hadde i litt stæsj og håper det holder seg unna øynene uten å måtte sette det opp i dag. Som regel blir det bare tørket i håndkle og satt i en strikk. 

Jeg var plutselig i gang meg å ordne meg skikkelig. En gang før jul bestilte jeg en foundation.  Den hadde jeg enda ikke prøvd. Har tenkt på det mange ganger, men har ikke giddet. Jeg bruker så sjelden sminke. I hvertfall sånne ting. Så akkurat det har jeg ikke så mye greie på. Det går i dagkrem og mascara som regel. And that’s it. I det siste har jeg knapt nok brukt det heller. Jeg var veldig spent på fargen på foundationen. Har kjøpt det en gang tidligere i mitt liv. Og det var fullstendig bom. Så da ga jeg opp det prosjektet og kjøpte meg en boks med pudder i stedet. Den har jeg brukt litt av innimellom da. Men vet dere hva eller??? Jeg ble fornøyd med fargen!! Så her ble det både foundation, pudder, mascara og parfyme.

Jeg måtte knipse noen bilder mens det enda var dagslys for å se resultatet uten lyset fra baderomslampa.

Ikke så bra bilder antageligvis.  Knipsa bare med mobilen min. Fra et par forskjellige vinkler med lys. Og med og uten briller.

Jeg syns den passet bra på fargen jeg. Så vet jeg det.

 

Ser ikke “nymalt” ut, og da er jeg fornøyd😃

Ha en fin kveld😚

 

 

6 kommentarer
      1. Ja… Jeg har et skikkelig haleheng i han der! Heldigvis hender det han blir lei da jeg er på badet, og tar seg en dubb på badegulvet. Men bodylotion…det syns han er godsaker altså 🙄

    1. Herlig. Man føler seg i grunn nesten friskere også nå man får stelt seg litt…Veldig fine bilder av deg! Virka som en bra foundation. Brukte det litt før, men så sluttet jeg jeg med det. Men fint å jevne ut huden noen ganger <3 Og det gir sikkert også noe næring til huden. Det er jo krem med litt farge og sikkert masse flotte stoffer <3

    2. Det der så veldig bra ut, og kjekt å få den der luksuriøse følelsen av egenpleie ♥
      Jeg har aldri brukt foundation selv. Jeg bruker ikke fuktighetskrem i ansiktet heller. Har ikke gjort det på minst 25 år. Men bruker bodylotion til kroppen.
      Og så har jeg ikke en selskapssyk hund, men jeg har en selskapssyk katt, som når den er inne, sitter tålmodig og venter på utsiden av døren til jeg endelig finner ut at jeg er ferdig på badet 😀
      De har nå jammen sin sjarme de dyra 🙂
      Klem ♥

      1. Ja det var godt å føle seg vel med kremer og sminke😉
        De dyra er noen rare skapninger ja. Dino lider nok av separasjonsangst er jeg redd. Han kan ikke være alene hjemme engang. Jeg er ikke vant til å ha en hund som ikke kan det. Blir veldig bindt av det syns jeg. Men han er jo god også da.. der han fotfølger meg å skal gjøre alt det samme som jeg gjør. Jeg tror han snart kan både så frø, vanne blomster og lage middag selv..bl.a 😂
        Jeg vil tro det er enklere å ha en katt i huset❤

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg