DE VOKSER

I dag er jeg ganske slått ut. Har sovet dårlig i natt, men lenge på formiddagen. Fikk ferdig servert kaffe som vanlig, og etter et par kopper våknet jeg såpass at jeg tok ut tomatplantene mine.

Etter å sittet og studert dem ei stund, fant jeg ut at det var på tide å plante de om i hver sin potte. Så her sitter jeg halvveis våken og ordner opp. 

Det var godt å få gjort 😊 De ser litt pjusk ut nå syns jeg, men jeg håper de kommer seg etterhvert. Paprikafrøene har også begynt å komme nå. Pluss to små spirer fra en vanlig tomat som jeg la i jorda for en liten stund siden. Dette er spennende !

Her er jeg ferdig. Alle tomatplantene har fått hver sin potte. Nå er det bare å vente til de blir store nok til å settes ut i bøtter .

Nå gikk mannen seg en liten tur sammen med Dino. Han ble litt misunnelig på de to km jeg gikk med venninna mi i går.. hehe.

Desverre er jeg ikke i form til noe særlig enda. Øynene går nesten i kryss her jeg ligger å skriver på telefonen min. Orket ikke å sitte ute lenger. Jeg må ha en liten dubb. Så håper jeg å klare en lang tur senere i dag.

Innlegget av valpen må vente til jeg er våken nok til å sitte ved pc’n og skrive. Bildene jeg tok av han ligger nemlig på den😊

Ha en fin dag, hva dere enn velger å benytte den til.

#tomatplanter #paprikafrø # ompotting

4 kommentarer
    1. Jeg har aldri forsøkt å så paprika, men fikk lyst til det nå 🙂 Blir ikke i år da 😉
      Godt du har mulighet til å ta en hvil når dagen ikke er den beste. Nyt det du kan, og hvil når du må ♥

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg