hits

Du skal ikke sove bort sommernatta

Her sitter jeg. Ute på verandaen i den deilige sommernatta. Koser meg etter en vellykket arbeidsvakt fra 14.00 til 21.15 . Er veldig fornøyd med meg selv nå. Så får vi bare høre hva sjefen mener på mandag. 

Jeg er litt svimmel og "hakkete" i hodet av medisinene jeg har fått. Men ellers føler jeg at formen er mye mer stabil og god nå.  

Jeg skal ikke ta de sammen med mat, så nå sitter jeg ute og koser meg mens jeg venter på å kunne ta de. Strikker litt på en egenkomponert jakke. Og beundrer de fine fargene på blomstene her hjemme. Turen hjem fra Vestlandet i går var lang. Var ikke hjemme før klokka var over 23. Så jeg var veldig spent  på hvordan jeg skulle klare arbeidsdagen i dag.

Etter å ha slitt lenge med de urolige beina jeg som regel får etter å ha tatt medisinen sovnet jeg langt på natt. Jeg våknet ikke før klokka var 11 i dag. Men det var greit, for jeg er alene hjemme. 

Jeg savner kjæresten min. Han er på campingen og ordner gulv og fortelt. Flinke gutten min. Vi har nesten ikke vært fra hverandre siden vi møttes for 11 måneder siden. Kanskje han kommer hjem og morgen. 

Jeg fikk et bilde i kveld fra han. Det ser skikkelig bra ut der oppe nå.

Ok... da takker jeg for meg i kveld. 

Jeg skal slappe av litt til ute i sommernatta. 

 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #utfordringer #sommernatt #medisiner #jobb   #strikk #hobby #fargerike #håndarbeid 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Iren

Mona Iren

53, Sigdal

Hei. Jeg er 52 år gammel. Liker og lage mat og teste ut litt med det. Håndarbeid er også noe jeg liker. Kommer til å dele noe av det med dere pluss noen daglidagse ting. Dette blir spennende. Bildene på bloggen er mine private og skal ikke kopieres.

Kategorier

Arkiv