Det ble en dubb på meg tidligere i dag ja. Ikke til å unngå.
Nå står middagen klar. Tenkte vi kunne spise litt tidligere enn vi pleier. Et par koteletter som lå igjen i pakka fra i går er stekt. I tillegg tok jeg opp en halv kjøttpuddig fra fryseren før jeg la meg i går. Måtte ha noe ved siden av for sikkerhetsskyld.
Det som blir igjen av kjøttpuddingen kan brukes til pålegg. Mandelpoteter og brokkoli er kokt, og det som var igjen av saus fra i går er frisket opp med stekefett og stekt sjampinjong.
Dette blir godt, for nå er jeg sulten.
Det har blitt mye kjøtt i det siste. I morgen fiskesuppe fra pose, med masse eksra fisk oppi.
Fin kveld til deg😚
4 kommentarer
Det har blitt mye kjøtt her hos meg også, så det er snart på tide med en fiskemiddag. Har både laks og fylt torsk i fryseren 😉
Det kan bli litt mye kjøtt noen ganger, og da smaker det ekstra godt med fisk😊
Det ble fiskesuppe her i kveld😊
Ja, man må utnytte all maten som er til overs:) Jeg gjør der også:)
Det er bra😊 Alt for msnge kaster rester.