I kveld skal det bli godt å legge seg ned. Jeg har stått ganske krokbøyd ei stund mens jeg plukka bær. Solbær og rips. Og så klippet jeg opp gressløk i småbiter, mens jeg satt med en av pausene mine.
Det ble 2 kg rips og 1,2 kg solbær. Pluss ca 3 dl gressløk. Og det er bare 1. dag med innhøsting.
Desverre har jeg ikke sukker i huset nå, så det får ligge i kjøleskapet til i morgen. Gressløken skal jeg legge i fryseren 😊 Jeg har masse mer gressløk igjen ute, det samme med rips. Så jeg har en del jobb igjen å gjøre. Solbær var det ikke fullt så mye av. Det er bare en busk med det her. Litt til skal jeg klare å plukke av den i hvert fall.
Jeg ble temmelig sulten etterhvert som jeg holdt på. Så jeg måtte flytte meg til kjøkkenhagen og plukke inn salatblader til middagen.
Det sto kyllingfilet på menyen i dag.
Cherrytomatene jeg la inni kyllingstykkene er ikke fra hagen. Venter fortsatt på at de i hagen skal skifte farge fra grønn til rød😁
Kylling, ris, bernaise og salat. Nam, nam… en velfortjent middag i kveldinga.
Nå er jeg klar til å rette ut ryggen på sofaen med boka mi.
Ha en fortsatt fin kveld❤
#rips #tomater #solbær #middag #gressløk
Her var det mye godt 🙂 Veldig glad i både rips og solbær.. Pleide å fryse ned rips med sukker på og ha ved siden av is..sååå godt 🙂 Slapp av og kos deg med kvelden <3
Det må jeg prøve😊
Kos deg så godt du kan o kveld du også <3
Herlig! 🙂
😁😁
Ser deilig ut. Flink som har tatt inn fra hagen 🍒
Tusen takk 😊
Så flink du har vært da 🙂 Deilig å få gjort sånt, og middagen så god ut 🙂
Tusen takk😊