DATO OG LOKALE TIL BRYLLUPET VÅRT ER I ORDEN.

Nå er det ei hel uke siden jeg har oppdatert her inne ser jeg. Og det kommer av at hodet mitt er fullt av planer til bryllupet vårt til sommeren.

Nå er det endelig avgjort at det fra 1. Januar 2018 er kommunene selv som skal ta seg av borgelige vielser. Vi har venta og venta på hva det skulle bli til , så vi kunne få booket dato. 

Jeg ringte kommunen vi nettopp har flyttet til og fikk prate med en kjempekoselig kvinnelig ordfører. Hun var helt overveldet og glad for å kunne stå for vielseseremonien. Og datoen vi ønsket oss satte hun inn i kalenderen sin med en gang. Selv om det var en Lørdag.  Vi ønsket oss nemlig 23.juni.  Litt fordi tallet 23 betyr noe for oss. Og samtidig er det jo midtsommer.

2 dager etter at datoen var satt sendte jeg en mail ang det lokalet vi ønsket oss. Og jammen gikk det i boks også. 

Så nå holder hodet mitt på å gå litt i spinn med masse ideer om hva slags tema vi skal ha.  Planen er å prøve å mikse Bjørn-Erik’s sans for jordfarger og skog. Og mine yndligsfarger som er lilla/rosa og ” bling”

Her ser dere hva jeg sitter og prøver meg frem med.

Duker har jeg fått tak i brukte. Akkurat sånne jeg så for meg. Og jeg har vært og kjøpt en sprayboks med lilla farge , hampetau og litt “bling” . Prøver meg litt frem. Det begynner å ligne det jeg ser for meg.  Men det mangler fortsatt en god del stæsj. B.l. a runde speilfat og små boller med vann og t-lys. Og det er ikke riktig blomst som står i vssen heller. Ser for meg hvite roser. Enten bare 1 i hver eller muligens 3 stk i hver. Jeg kommer med nytt bilde da jeg får tak i det jeg vil ha😊

Dette er spennende.  

Og innimellom jobber jeg litt ,og prøver å rydde ut av bittelitt i flyttelasset her hver dag jeg orker.

#bryllup #planlegging #bordpynt #bryllupsforberedelser  #fargetema #fargetemaibryllup 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg