hits

Vi hadde en koselig jentekveld på skauen.

Da var helga med noen av jentene på jobben over. Vi hadde det kjempefint med god mat og drikke. Masse skravling og latter. Det er andre året vi er på hytta til ei på jobben.  Det blir nok tradisjon ut av dette, og det er bra. Det er fint å treffes til en kosekveld/natt uten stresset på jobben. Der rekker vi knapt å veksle noen ord med hverandre. Jobber vi skulder ved skulder kan vi alltids få skravla litt mens vi jobber. Men det blir lite sosialt utover det.

Denne gangen var vi bare 4 stykker. Men vi hadde det fint. Vi tok en tur ned til vannet hvor 2 av oss tok et kveldsbad, mens de andre 2 prøvde seg på en liten båttur.

 Det var forfriskende. Det skulle være 20° men det kjentes ikke sånn ut. Trodde det skulle kjennes varmere ut da det ikke var så veldig varmt i lufta. Men... brrrr, det var litt godt også da. 

Etterpå var det godt å få i seg varmen igjen med store pledd. Mere skravling og godt å drikke på verandaen, før vi gikk inn i varmen i hytta og hadde pakkeleken. 

Klokka ble ihvertfall 2 før 2 av oss måtte kaste inn håndkle og ta kvelden.

Langt utpå formiddagen var alle oppe igjen og vi fikk oss en god frokost og kaffe ute på verandaen. Koselig.  

Nå blir det 1 år til neste gang. Og det blir sikkert like fint. Gleder meg allerede. 

#kos #hyttetur #godekolleger #jentetur 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Iren

Mona Iren

53, Sigdal

Hei. Jeg er 52 år gammel. Liker og lage mat og teste ut litt med det. Håndarbeid er også noe jeg liker. Kommer til å dele noe av det med dere pluss noen daglidagse ting. Dette blir spennende. Bildene på bloggen er mine private og skal ikke kopieres.

Kategorier

Arkiv